Clinica ORL Dr. Merchea – excelenta, inovatie si empatie

Ne dorim sa oferim cele mai bune servicii medicale ORL din estul tarii si reusim sa facem acest lucru indeplinind trei criterii esențiale: medici cu experienta, tehnici si interventii la standarde internationale si investitia continua in propria noastra educatie.

Tratamente ORL si interventii avansate

Vrem sa fim siguri ca oferim pacientilor nostri cele mai bune șanse la un tratament corect, rapid si minim invaziv. Tocmai de aceea realizam intervenții care inainte se efectuau doar in Bucuresti sau in tari din vestul Europei, precum miringoplastia, tratarea vertijului si a rinosinuzitei.

Testeaza-ti auzul la Clinica ORL Dr. Merchea

Serviciile pe care le propunem includ si chirurgia endoscopica rinosinusala si ne mandrim cu faptul ca oferim posibilitatea de depistare precoce a hipoacuziei la nou-nascuti.

In cadrul clinicii ORL Dr. Merchea iti poti testa auzul cu ajutorul audiogramei, de asemenea o premiera in aceasta regiune a tarii.

Unde ne gasesti

Functionam în doua puncte de lucru, atat in Focsani (Str. Popa Sapca, nr. 1bis), cat si in Tecuci (Str. Transilvaniei, nr. 36, vis-a-vis de OMV, in incinta farmaciei ANA).

Valorile care ne ghideaza in meseria noastra : excelenta, inovatie si empatie.